SequelSite Pakke 3
 

*** PT. LUKKET ***
Lej Campingvogn.dk

v/ Sheryl & Niels, Middelfart, Fyn - midt i Danmark ved Ny Lillebæltsbro, E20 /E45.    CampingvognUdlejning
Lerbjergvej 68, 5500 Middelfart. Se hvor i Danmark

  


Fredericia, Kolding, Odense, Vejle, Horsens, Billund
Velkommen til LejCampingvogn.dk   
Kontakt: Tlf 50 3000 30  |  sheryl@nysynet.dk

......................................................................................................................................................................................

 

Vogn 1: Dethleffs RB5 med dobbeltseng
 Rundsiddegruppe i den anden enden.
Plads til 4 voksne, eller 2 voksne og 3 mindre børn
Egenvægt 825 kg. Totalvægt 1100 kg.
Lov: faktiske totalvægt.
Eksempel: Din bil må trække 1000 kg, du må køre med denne vogn lastet med 175 kg.
Lejepris: 1490 kr/uge (lør-lør)
 +Depositum kr 1.900

muligvis intet fortelt

 


 


Vogn 2: Hobby 360
 Denne vogn er overtaget fra et ældre ægtepar,
og er derfor køreklar og udstyret med lidt af hvert.
Med fortelt.
Ejenvægt: 675 kg. Totalvægt: 875 kg.
Lov: faktiske totalvægt.
Eksempel: Din bil må trække 750 kg, du må køre med denne vogn lastet med 75 kg.

 

Lejepris: 1490 kr/uge (lør-lør)
+Depositum kr 1.900


Brug for en bil... lej en:  www.LEJogSPAR.DK

Er du træt af teltture - og savner en campingvogn, hvor der er ly og læ ?

Kontakt Sheryl og Niels på mobil: 
 50 30 00 30

OBS: Langtidsleje - Kontakt os for pris

......................................................................................................................................................................................

Campingvogne
- yderligere info -

Det er ikke superklargjorte vogne. Der kan være mangler her og der.
- til gengæld er vores priser ikke astronomiske !
Og kom gerne og se vognene forinden.


Lidt generel info
Vognene udlejes til alle ansvarlige mænd og kvinder fra 25 år og op - mener du at du født for sent, så ring og lad os høre nærmere.
Udenfor sæson gives der typisk 30% rabat. Lejes ikke ud til Festival-aber, fulderikker, junkies etc - for nu at sige det på godt dansk :)
Langtidsleje (mere end 3 uger) : kontakt os for aftale om særpris. Ring for pris på weekender og enkeltdage. Husk venligst, ved afhentning af vognen, at fremvise kvittering for indbetaling af forudbetalt leje samt at betale depositum kr 2000 i kontant /check. Alle priser er med 25% moms. Vognene bliver inden hver udlejning dig.-fotograferet, så det er enkelt at afgøre, hvornår en eventuelt skade er opstået.
Af hensyn til fremtidige lejere, er rygning i vognene ikke tilladt - hverken at fyre den fede, eller Look Light. Udenlandskørsel og hund i vognen kun efter særlig skriftlig aftale. Det er IKKE tilladt at transportere uejnede rejsegods i vognen, eksempelvis cykler.
Det er vigtigt for os og for dig at forventningerne passer til det der lejes. Drømmer du om 5-stjernet hotel, så anbefaler vi Tjæreborg, Spies o.lign :)

Det kan almindeligvis ikke lade sig gøre at leje vognen i eksempelvis 8 dage uden at betale for 2 uger, fordi meget få lejere er interesseret i en afkortet uge, og skiftedag normalt er lørdag.
Senere afhentning på ugen end lørdag, kan arrangeres ved forudbetaling af både leje og depositum (med aflevering lørdag kl 10.30)


Hvordan ser jeg om vognen er ledig ?
Ovenfor er en rød ramme for hver enkelt campingvogn. Her står hvornår, der er lavet fremtidige aftaler for vognene (tidligere aftaler slettes efterhånden). Efter datoen står vognens destination anført, og byen i parantes angiver hvor lejer bor. Du er velkommen til at emaile os, også med henblik på at blive skrevet op til leje i en uge som ser optaget - det kan ske vi får afbud eller en får ekstra vogn ind. 

Hvordan reserverer jeg en campingvogn ?
Der kan reserveres ved at forudbetale lejen. Konto 6610-1501192 Finansnetbanken (Swiftcode SKIADKK1PXXX), som betalingstekst til modtager, skrives dit navn. Herefter bedes du sende os en email, hvor du skriver navn, adresse og telefon-nr. Bemærk: Reserveringen er først gældende, når vi har registreret lejen og udlejningen fremgår af hjemmesiden. Kom gerne og se vognene, inden du bestemmer dig for hvilken du vil leje.

Hvornår/hvor hentes/afleveres ?
Hvis ikke andet er aftalt: Afhentning lørdag kl 13.00-15.30 (sms os, 50300030 om hvornår du regner med at være her). Aflevering lørdag 10.00-11.00. Vær venligst opmærksom på, at for sen aflevering koster - se evt under alm. lejebetingelser. Udenfor sæson kan der almindeligvis aftales andre tidspunkter. Du henter og bringer campingvognen på Lerbjergvej 68, Røjle ved Middelfart - 5 km  Lillebæltsbroen (E20) - klik her for et zoom-bart kort

Udbringning/afhentning
Vi kan normalt arrangere udbringning og afhentning. Det er dog en relativ stor udgift, da der medgår såvel tid som kørsel til denne opgave. Du skal som udgangspunkt regne med 5 kr pr kørt km. Dvs 4 x afstanden x 5 kr, da vognen skal både ud og hjem.

Hvad følger der med campingvognen ?
Vognene er som udgangspunkt uden udstyr, således uden service/bestik etc. Vi har valgt dette koncept for at spare tid og resourcer og for at kunne tilbyde dig en vogn til en lavere pris. Og du undgår at betale for noget du alligevel ikke bruger. Vi erfarer at mange uanset ønsker at tage deres personlige grej med, så de ved hvad de har. Du kan låne et 10 meter el-kabel uden beregning.
Når du camperer, er det altid en god idé at medbringe plastservice, elkedel, microbølge/minibageovn og el-radiator (alternativt varmeblæser) etc.
Vi har et begrænset antal gasflasker. Du kan låne en af disse uden beregning, hvis du har brug for det. Du må selv sørge for evt genopfyldning (ombytning på tankstation). Vi tilbagekøber ikke eventuelt tiloversværende gas ved afslutning af lejemålet, da det vil give os uforholdsmæssigt meget administrationsarbejde. Nogle vælger at leje/medbringe microbølgeovn og el-kedel, og det er en god ide. Faktisk kan man det hele med en micro-kombi-ovn, inklusiv koge en kop vand.

Valgfri leje af tilbehør (så længe laver haves):
Kemisk toilet: 100 kr. Bord + 4 stole: 75 kr.
Elradiator (lydløs 600-1500 Watt): 75 kr.
Campingspejle 2 stk: 50 kr. Eller køb campingspejle hos os: 79 kr pr stk. Se model
her

Afbestilling ?
Ved afbestilling indtil 60 dage før lejeperiodens begyndelse refunderes 75 % af lejen
Ved afbestilling indtil 30 dage før lejeperiodens begyndelse refunderes 50 % af lejen
Ved senere afbestilling end 30 dage før lejeperiodens begyndelse, hæfter lejer for den fulde leje.

Almindelige lejebetingelser
Iøvrigt henvises til vore almindelige lejebetingelser - klik HER
Lejcampingvogn.dk åbnede i 2002.


Din egen personlige kalender med ugenumre:
Når du skal planlægge ferien: Lav din personlige kaldender med
ugenumre
klik her
.