SequelSite Pakke 3
 

NYSYNET.DK - syn for sagen

 


 


Idé og fakta
              
NYSYNEDE Biler til skarpe priser - Vi sælger, køber og bytter

Vi forestår desuden reparation, klargøring til syn, gennemførelse af syn hos lokale synshaller.

Salg af biler, hvor der er god priskonkurrence på reservedele, da dette, alt andet lige, giver lave driftsomkostninger

Service til lav pris og
lave driftsomkostninger:  

-
Intet stort "kassekreditbelastende" kæmpelager af biler
Ingen unødvendige udgifter, der som bekendt altid i den sidste ende havner hos kunden.
-
Brugbar information til dig om bil-relaterede emner.
  

Vi klargør og kører din nuværende eller kommende bil til test og/eller syn for dig hos Applus, FDM og andre teststationer, hvis du ønsker.
Vi har rabataftaler ved diverse synshaller og testcentre. Kontakt os på 50300030

 
Hvem står bag ? 

Ham Selv - Niels blev født i Midtjylland med skruetrækker og skraldenøgle i hånden, hvilket ikke overraskende var en hård fødsel for hans kære mor. 
Har serviceret snart sagt alt, af teknisk og mekanisk art - blev kaldt "Pilfinger" som bette knægt.
Til venstre:
Da han var ung og skarp... anno 2006. Den kønneste, hustruen Sheryl (kulturberiger på den fede måde) og ham selv i en sjælden henslængt stund uden drengene. Ham selvs kostume lever ikke helt op til, hvad man med rette kan forvente af en rigtig brugtvognsforhandler, eftersom han hverken er ekviperet med slips eller propel. Brylcreem i håret mangler også - men lejefedt lader til at gøre det. Apropos, er du ikke til propel: Sådan binder du dit slips
Som en atypisk bilforretning, finder du ikke hos os glas og stål i flere etager, men i stedet et charmerende og unikt gårdmiljø, godkendt til erhverv. NYSYNET.DK ligger således i landlige omgivelser med plads til at børnene kan lege, mens I ser på bil. Da jeg, Niels både er indkøber, mekaniker og sælger er det kun mig, du vil have kontakt til ved dit køb. Det er mit mål, at du som kunde vil føle, at du får en personlig betjening med fokus på dine behov. Når du kigger på biler, vil du udover en faglig kompetent vejledning, have mulighed for at få bilen på lift og selv gennemgå den - evt sammen med din egen mekaniker.

· Seriøs, lige-ud og realistisk i vores betragtninger og vejledninger til kunderne
·
Høj omsætningshastighed frem for stor avance
· Ingen fine, dyre udstillingsfaciliteter
·
Tilfredse, humoristiske kunder spreder glæde og gør livet lidt sjovere for alle

Hvorfor hedder de egentlig NYSYNET.DK ?   - Navnet er kort og beskrivende for vores idé og virke. Og navnet kan du stadig huske, når du har glemt Børges biler, Brians Biler Amba, Fatimas Fartbimmere i/s, Djonnys Dørtræk ApS og alle de andre. Navnet lader dig huske, at vi sælger nysynede biler til familien Danmark og klargør og gennemfør syn af din bil til en garanteret pris.

Lidt historie
: Gesjæften havde sin spæde start i Århus først i 90'erne. I 1997 flyttede vi til Strib ved Middelfart. Det blev med tiden for småt, hvorfor vi i
2005 flyttede til det 4-længede nedlagte landbrug mellem Røjle og Vejlby Fed nord for Middelfart. Her er vi stadig -  og med en placering midt i Danmark nær E20 motorvejen, har vi kunder fra hele landet. 5 minutter / 5 km fra Lillebæltsbroen.

I April 2000 tog vi for alvor internettet i brug og oprettede NYSYNET.DK som info- og salgsside.

NYSYNET.DK er en af de aktører i bilbranchen, som har mange Google-hits og dagligt besøgende - typisk 2-3 gange så mange dagligt besøgende som større bilforhandlere, der har et betydeligt større antal biler på lager. Det er vi naturligvis glade for - mange kommer igen og igen, også flere år efter deres første forretning med os. Vi oplever det som kundernes positive udtryk for interesse og tilfredshed med vores koncept og måde at være i dialog med kunden. Må hellere afslutte dette afsnit, inden vi bliver for selvfede... 

Hvor kommer bilerne fra ?
De indkomne biler købes blandt andet direkte af private - enten i ren handel eller i forbindelse med køb af anden bil af os.
 
Vi har fokus på omsætningshastighed frem for nettoavancen for hver bil. Det afspejles i den pris du som forbruger, betaler til slut. Også af den grund er vi ikke meget for kunders prutteri. Dels lugter det og dels er det brandfarligt.
Lad det være noget du gør under dynen istedet... uden brug af åben ild :)

Ind imellem bliver vi spurgt, om vi køber bilerne på auktion og istandsætter dem - det gør vi ikke, da man ved den form for handel, ikke har mulighed for en reel afprøvning af køretøjerne før køb. 

Vi tilbyder billigt syn eller 'gensyn' !
Har du selv en bil, der skal synes, tilbyder vi også at klargøre og fremstille og gennemføre syn på den til en skarp pris. Få et tilbud u/b på NYSYNET bil til en fast pris - ingen efterregninger, uanset om bilinspektionen konstaterer flere fejl end de, vi har fundet ved vor gennemgang.


Dine overvejelser om din kommende bil
Ting du bør overveje
Inden du køber vogntøj, er det vigtigt at fokusere på hvilken type bil, der vil være optimal for dig. Som en start, bør du overveje følgende ting inden du går ud og søger: Størrelse, pris, farve og mærke. Pas på med at lytte til andres meninger og velmente råd; det kan virke mere forvirrende end vejledende.

Størrelsen på bilen

Den rigtige størrelse på din bil, er den størrelse du har behov for. Er i 5 eller 2 personer, som skal bruge bilen på samme tid, kører du tit med mange ting og behøver et stort bagagerum, kører du mange kilometer. Det er individuelt.

Mærke på bilen

Køb det bilmærke du synes bedst om, og ikke det din nabo synes er lækkert. Alle bilmærker har deres fordele og ulemper. Du skal købe den bilmodel, som passer bedst til dine behov og har det udstyr, du sætter i højsædet.

Pris og stand

Gå efter bilens stand og kontantpris. Antal kørte kilometer er ikke så vigtig som standen på bilen. Alle biler i dag kan køre rigtig langt. Du får derfor nødvendigvis ikke flere reparationer på en bil, der har tilbagelagt mange langt.

Bytte bil

Prisen på din byttebil er selvfølgelig vigtig, men prøv at fokusere mere på den bil, du skal købe, end prisen på din egen bil. Du risikerer at fjerne fokus fra købet og ender måske op med at lave et fejlkøb, og det kan blive dyrt i sidste ende.


Om at købe bil
Ikke noget hælden vand ud af ørerne.... og forsøg på at piske forventningerne op i himmelhøjde. Brugte biler er selvsagt brugte biler og en hvilken som helst bil med eksempelvis 10-20 år på bagen, som sælges til en anstændig og konkurrencedygtig pris (måske 10-20 % af nyprisen), kan være behæftet med småmangler i et eller andet omfang uanset hvor den købes. Er den nysynet, må du imidlertid kunne forvente at bilen ikke er behæftet med sikkerhedsmæssige fejl - i modsat fald burde den ikke have kunnet passere syn. At en bil er godkendt til syn betyder at den skal leve op til færdselslovens minimumskrav til sikkerhed og forurening.

Husk, at også en bil er et stykke teknik
, der er fyldt med mekanik og anden teknik der slides - det gælder en ny, nyere og brugt bil. Det må man have et realistisk forhold til for ikke at blive skuffet når der opstår fejl på den. Og det gør der før eller siden. Komponenter som eksempelvis generator, starter, brændstofpumpe, servopumpe, kabineblæser, viskermotor, elrudemotor, centrallås, varmeapparat er umuligt at kende den resterende levetid på, eftersom man ikke visuelt kan konstatere det, ligesom det ikke er muligt at måle sig frem til. Måske strejker en af disse ting imorgen, måske går der flere år. Når man køber et stykke teknik, nyt eller brugt, køber man en "risikopakke". Naturligvis må man forvente at en komponent som ser ud til at være af nyere dato, f.eks. starter og generator, alt andet lige må kunne holde nogle år.
Har bilen kørt f.eks. 250.000 km, er det ikke nødvendigvis ensbetydende med at den i alle forhold er mere slidt end en med 150.000 km på klokken, eftersom der kan være adskillige komponenter der løbende er udskiftet. Sådan kunne vi skrive side op og side ned. Vi håber du er lidt med på hvor vi vil hen - ellers giv os et ring, hvis du har spørgsmål til dette.
Det vigtige, når der sker fejl, som man ikke selv kan rette, må være at have en ærlig og realistisk mekaniker, der udbedrer til en anstændig pris. Ofte vil man også skulle overveje at sætte brugte komponenter i, set i forhold til bilen alder, pris og forventede levetid - eller den tid du påregner at skulle beholde den i.
Ring gerne til os, når du står med problemer med din bil... 50300030.

Ordliste ved køb og salg af bil.
Tal med os om motorgaranti og garanteret GenSynsPris.        Niels Møller, November 2004/2008.


  Lillebælt, den nye hhv gamle bro, når du kommer flyvende til os

   

  Vores ejendom - i gamle dageNYSYNET.DK er på relativ kort tid blevet en velbesøgt brugtbilsside og har, i 
flg.
Chart.dk, for tiden 4-500 unikke brugere om dagen, og et betragteligt større antal sidevisninger.   
      Står næsten på hovedet for dig. Klik på os !


Hvad mon succes er ?
(virusfri power point show)Og så et lille moralsk opstød...... den Alternative Jantelov

1. Du skal vide, at vi regner med dig.
2. Du må indse, at mindst 4-5 mennesker, dine nærmeste, er helt afhængige af dig.
3. Du skal vide, at vi ved, der er noget godt og værdifuldt i dig, som vi har brug for.
4. Du skal vide, at du har nogle menneskelige egenskaber, som vi holder af.
5. Du skal vide, at vi andre også kender til at føle sig betydningsløs, værdiløs, ensom og mislykket.
6. Du skal vide, at du hører sammen med os.
7. Du skal vide, at vi gerne vil gøre meget for dig.
8. Du skal tro, at dit eget liv og vort samfunds beståen er meget afhængig af din indsats
9. Vi - du og jeg - kan løse problemerne i fællesskab.
Og så Niels' Tvind-inspirerede nr 10:
10. Lad os flette tæer til fællesmødet og lave fælles tøjvaskNiels med Hans Berntsen i Tanzania i 2023 og besøge massai-folket ude i bushen
nær Arusha. Hans Berntsen har en stor afrikansk 'familie', som han har hjulpet
gennem mange år - og driver blandt andet et hospital der også


 


  Et par gamle klip...


David & Peter klargør en Toyota kosmetisk, 2012


Peter dybt koncentreret om rengøring af bagdøren, 2012


Niels & Christian afprøver bilfjedre i legeredskaber... efter arbejdstid, 2009

.

Drengene Christian, David (knap så tildreds) og den søde hustru Sheryl, 2009

.

Dekoration af en Mazda 626'er


Christian i færd med den, til tider, svære opgave: at udregne
syns-pris for et par ældre ...hmm... ska' vi sige godt brugte biler

.


Hvis du skulle have svært ved at finde vej
...hvor svært kan det være... ?


Souschef 1 på gårdenSouschef 2 på gården

.Vi støtter virkelig fattige familier i Østeuropa gennem
fadderskaber via
Mission Uden Grænser.
Klik og læs og se deres arbejde !
 

Som enhver troværdig forretning, har vi også fundet en kunde, der for
en symbolsk gave, ville udtale sig pænt om os - uden at prale:
."Jeg havde jo i lang tid kigget efter en ordenlig vogn og helst nysynet - i Københavnstrup. Og jeg ville så nødigt vække pungdyret.... Så var det jeg gik på nettet og surfede efter "nysynet bil"... og rendte ind i NYSYNET.DK. Jeg var desværre nødt til at tage toget fra hovedbanen helt til Middelfart... puh... 1 time og 54 minutter.... for at kunne køre hjem i min nye brugte vogn (selvom de godt nok tilbød at levere).
Jeg er klart klart glad for min vogn, som iøvrigt endte med at blive en fin Ford Taunus i ubestemmelig farve og af ældre årgang. Folkene hjælper også med meget billige reservedele til os, der er perlegrusmekanikere.
Jeg kan klart klart anbefale
NYSYNET.DK - til gengæld får jeg nu gratis wunderbaum, plysterninger til forruden
og rævehale til antennen, så tit jeg vil.
Ihh.. de er flinke hos
NYSYNET.DK ! "   
Harry Vognsen, Sengeløse

Jeg kan se hvad du tænker... prøv testen her !

"Den, der har mest legetøj, når vi dør, vinder"... :-)
"Never be afraid to try something new... Remember, amateurs
built the ark. Professionals built the Titanic. "

Italiener på Malta 
- dårlig humor må der til ind imellem, tænd for lyden
 

At leve i nuet er livets teknik
og alle folk gør deres bedste,
men halvdelen vælger det nu, som gik,
og halvdelen vælger det næste.

Og det forrige nu og det kommende nu
bliver aldrig i livet presente,
og alle folks levetid går sågu
med bare at mindes og vente.

For det nu, som er gået, er altid forbi,
og det næste bliver aldrig det rette.
Næ, sørg for, at det nu, du lever i,
én gang for altid er dette.
Piet Hein, 1905-1996


 


Lidt at grine af hvis man, som vi, er til dårlig humor:

Lidt sjov må der også til....  Væddemålet (powerpoint-show, hurtig download)


Amerikaneren:
Amerikaneren: – Min far vidste præcis, hvornår han skulle dø. Han kunne
sige, hvilken måned, ja, hvilken dato og klokkeslæt.
– Fantastisk. Hvordan kunne han dog vide det?
– Dommeren fortalte ham det…

Bilisterne er sikrest...
Bilisterne er sikrest, når vejene er tørre.
Ja, og vejene er sikrest, når bilisterne er tørre.

Blive gammel
Du ved, at du er ved at blive gammel, når du dæmper lyset af økonomiske
grunde og ikke romantiske…

Brev til brugtbilsforhandler:
”Normalt ville jeg ikke hidse mig op over, at der var noget galt med den brugte bil, jeg har købt. Men i går blev jeg rasende, for min kone ville hjem til sin mor
– og så ville skidtet ikke starte…”

Bumsen
En beruset bums standsede en mand og bad om ti kr. til en kop kaffe. - Her har du 100 kr., så er der til ti kopper kaffe. Næste dag mødte bumsen den samme mand og beklagede sig: ? Dig og dine ti kopper kaffe. Er du da sindssyg mand, de gjorde mig jo helt ædru…

Computere er så hurtige..
Computere er så hurtige, at man på få sekunder kan lave de samme fejl,
som før tog flere timer.

COWBOYDER
En cowboy kom ind på en saloon, hvor han drak et glas øl. Da han kom ud, opdagede han, at hans hest var blevet stjålet. Han gik ind igen, viftede med sin pistol, skød op i loftet og råbte:
– Hvem har stjålet min hest? Ingen svarede, så den fremmede cowboy sagde:
– Okay, jeg vil drikke endnu et glas øl, og hvis min hest ikke er tilbage, når jeg går ud igen, er jeg nødt til at gøre, som jeg gjorde i Texas. De lokale blev urolige, og den fremmede sagde:
– Jeg ønsker virkelig ikke at gøre det samme, som jeg gjorde i Texas. Han drak sin øl, gik ud – og hesten var igen på sin plads. Da han satte sig i sadlen, gik bartenderen ud og spurgte ham:
– Inden du rider væk, så sig mig lige, hvad det var, du måtte gøre i Texas. Den fremmede vendte sig om og svarede:
– Jeg måtte gå hjem…

Den første del af dit liv..
- er du domineret af dine forældre. Den næste del af dit liv er du domineret af dine børn…

Den omvendte verden
Når jorden brænder under en politiker, får han kolde fødder…

Den unge pige til ekspedienten:
– En pakke tamponer, tak.
Kunden lige efter bad om noget bomuld, og ekspedienten sagde:
– Jaså, De ruller selv…

Den, der tror, man holder sig ædru på vand..
- har aldrig sejlet med Oslobåden…

Du er gammel
- når uret går hurtigere end dig selv…

Du kommer ikke af med dit temperament..
- fordi du mister det…

Dyrere at leve
Selv om det er blevet dyrere at leve, er det trods alt stadig det
populæreste…

Dømt til fængsel
Han var blevet dømt til fængsel for livstid og sagde til sin forsvarer:
– Det var dog en hård straf.
– Ja, svarede forsvareren trøstende, – men så må vi jo håbe, at du ikke
lever så længe…

En pessimist er en optimist
- der har været i Las Vegas…

En politiker er en person..
som til trods for, at han har gode ben, ikke har lært at gå fremad

En psykiater er én
der for mange penge stiller dig en masse spørgsmål, som din kone ville have gjort gratis.

Er det ikke mærkeligt..
- at så mange havnearbejdere hedder Kaj..?

Er det rigtigt
- at gadefejere bliver uddannet på kostskoler..?

Et godt ægteskab varer evigt.
Et dårligt virker bare sådan…

Et land med diktatur
Et land med diktatur lader dig ikke tjene mange penge, men et
demokratisk land lader dig tjene alle de penge, du vil de lader dig
bare ikke beholde dem.

fodbold
Fruen sad i køkkenet, da der lød en vældigt brag. En fodbold susede gennem vinduet, og hun kiggede straks ud, men der var ingen at se. En halv time senere ringede det på døren. En lille dreng stod uden for og sagde:
– Det var mig, der smadrede Deres vindue, men nu kommer min far og sætter en ny rude i.
Fruen roste drengen for hans ærlighed, hvorefter han gik. Få minutter
senere kom en mand, satte en ny rude i, og da han var færdig, sagde han:
– Sådan, og her er så regningen, frue.
– Hvad siger De? udbrød fruen, – er De da ikke drengens far?
– Nej, Vorherre bevares, svarede manden, – er De da ikke hans mor?

For gammel
Den bedste måde at få en mand til at lave noget på er at antyde, at han
er for gammel til det.

foredrag
Han holdt foredrag om giftstoffer, som proppes i maden og spurgte tilhørerne:
– Kender I til noget, vi spiser, og som kan give problemer i årevis?
– Ja, lød det nede bagfra – bryllupskage…

Godt råd før et selskab:
– Tal aldrig om dig selv. Det gør de andre alligevel, når du er gået…
 


Harry -  en ven af huset
og Christians foretrukne

 

Godt råd til at gøre en god forretning:
– Brug ikke 30 kroner på at få renset en skjorte. Gå ind i Kirkens
Korshærs genbrugsforretning og giv den til dem. De vasker og stryger
skjorten – og næste dag kan du købe den tilbage for en tier…

Godt spørgsmål:
– Hvordan kan det være, at den, som snorker, altid falder først i søvn..?

Godt spørgsmål:
? Hvordan kan man give sit ord og samtidig holde det??

Godt spørgsmål:
Hvis sport er så sundt, som man siger, hvorfor stopper de
professionelle sportsfolk så altid, når de er midt i 30'erne?

Golfspiller
Den ældre mand var meget langsom på golfbanen, og den yngre medspiller var temmelig utålmodig.
– Lad mig fortælle dig, unge mand, sagde den ældre – at jeg har spillet
golf længe før, du blev født.
– Ja, det tror jeg gerne, men jeg vil nu sætte pris på, at du bliver færdig, før jeg dør …
 

golfspiller
En golfspiller, der var kendt for sit voldsomme temperament, kom ind i forretningen og købte et kostbart sæt golfkøller. Ekspedienterne var lettede, da han gik, men de var enige om, at han nok ville komme igen dagen efter og kræve pengene tilbage. Dagen efter dukkede manden op, men med et smil på læben:
– Dette er de bedste golfkøller, jeg nogensinde har købt, sagde han. – Jeg kan kastet dem mindst 30 meter længere, end nogle af de andre, jeg har haft…

Han sagde:
– Nytårsforsætter er som glasset i en brandalarm. De er kun til for at blive brudt…

Han skrev i avisen:
»Det er noget forbandet sludder, at man ikke bliver lykkelig af penge.
Bare send mig nogle, så skal I se mig smile…«

Han udbrød:
– Ja, man er gammel, når man kan tænde sit TV, men ikke sin kone… 

Har man kaffepauser på en te-fabrik?

Har man tabt ansigt
Har man tabt ansigt, må man hurtigst muligt finde sig en ny profil…

Hun sagde:
– Han drikker så meget, at når du danser med ham, kan du høre ham skvulpe…

Hvad bliver større og større -
- jo mere, man fjerner fra det?
Et hul.

Hvad fandt kvinder attraktivt hos mænd, før penge blev opfundet..?

Hvad har en hund og en kvinde til fælles?
– Begge ser godt ud i pels.
– Begge lader, som om de ikke hører efter, hvad man siger.
– Man ved aldrig, hvad de tænker…
 Hvad kvinder siger, og hvad de virkelig mener:
Ja = Nej.
Nej = Ja.
Måske = Nej.
Vi må hellere = Jeg vil.
Køkkenet er upraktisk = Vi trænger til et nyt hus.
Du er så mandig = Du stinker og trænger til et bad.

Hvem opfandt skakspillet?
Det må have været en kvinde. Hvorfor skulle dronningen ellers være den
mest magtfulde brik af dem alle?

Hvis din kone
Hvis din kone ikke behandler dig, som hun burde, burde du være
taknemmelig…

Hvis en mand siger..
Hvis en mand siger sin mening, er han en rigtig mand. Men hvis en
kvinde siger sin mening er hun en led harpe…

Hvis kærlighed gør blind
- hvorfor er sexet undertøj så så populært..?

Hvorfor bruger en kvinde flere år
- på at ændre sin mands dårlige vaner for siden at beklage sig over, at han ikke er den mand, hun giftede sig med…?

Hvorfor kører du så langsom?
Fordi det er bedre at komme for sent i dette liv, end for tidligt i det næste…

Hvorfor siger man hun om både?
Fordi de er nødt til at være bemandet for at kunne fungere…

Hørt i skotsk golfklub:
Hørt i skotsk golfklub:
– Jeg vil holde op med at spille golf.
– Nå, har du mistet interessen?
– Nej, jeg har mistet min golfkugle…

Jehovas Vidne og en satanist
Hvis man parrer et Jehovas Vidne med en satanist, får man så et barn, der
senere vil gå rundt, ringe på dørene og bede folk gå ad Helvede til?

Kan man kalde en hønsegård for en galeanstalt?

kunst..
– Er det ikke svært at afsløre et falsk Picasso-maleri?
– Nej, det er ingen kunst...
 

Kærlighed gør blind
Kærlighed gør blind, men når du bliver gift, får du automatisk synet
tilbage…

Kærlighed og ægteskab
Hvis folk vil læse om kærlighed og ægteskab, skal de købe to forskellige
bøger…

Lever sammen med...
Det kan være lige så svært at leve sammen med den, man elsker, som at
elske den, man lever sammen med
 

Millioner
Selv om du ejer værdier for millioner, kan du godt være værdiløs…


Hvad kalder man en ærlig brugtvognsforhandler?
Arbejdsløs… :)

Murersvenden var hos lægen og sagde:
– Doktor, jeg har forstoppelse.
– Det er ikke så godt, svarede lægen,
– men jeg har jo sagt til dig, at du ikke skal tørre dig bagi med gamle cementsække…

Når en kvinde gifter
Når en kvinde gifter sig med en mand, er det den højeste kompliment,
hun kan give ham og formentlig også den sidste…
 

Når man er blevet gammel..
Når man er blevet gammel nok til at leve på minderne kan man ikke
huske noget …

Og hvor kommer storkeungerne så fra?

Og så var der manden, der var så selvglad, at han skrev en bog med titlen:
”De ti største personligheder i historien og min mening om de ni andre”… 

Og så var der præsten, der udbrød:
– Gudskelov, det endelig er mandag…

Ole, jeg ville ønske,..
du var lidt opmærksom.
Jamen, jeg er så lidt opmærksom, som jeg kan.

Præsten mødte dommeren og sagde:
– Har du aldrig dårlig samvittighed, når du dømmer folk til et elendigt liv i fængsel?
– Og det spørger du, som gifter folk…

På et skilt uden for en restaurant i Grækenland stod:
”Her tales alle europæiske sprog”. Et dansk par gik derind og forsøgte sig på dansk, men tjeneren forstod intet. Så prøvede de på engelsk, tysk, fransk og spansk, men stadig uden resultat. Til sidst forsøgte de på den smule græsk, de kunne:
– Sig os, hvem er det, der taler alle europæiske sprog, som I reklamerer med på skiltet udenfor?
– Gæsterne, lød svaret.

Rasende far til sin lille søn:
– I går lagde jeg en 50-er her på bordet, og nu er den væk. Kender du noget til det?
– Næh, kan det være inflationen..?

Rengøring
Rengøring er noget, en husmor laver, men som ingen tager notits af
medmindre det ikke er gjort…

Rygeren udbrød:
– De bør have to slags masker om bord på flyene – en iltmaske og én
fyldt med nikotin…
 

Sex er arveligt.
Hvis dine forældre ikke havde det, ville chancen for, at du får det, være meget lille… 

 

Skilt på restaurant:
”Tak for besøget. Hvis De kunne lide maden, så send Deres venner. Hvis ikke
– send Deres svigermor…”
 


 

 

Skumle mand i vaskemaskinen...
Hvem er den skumle mand, der sidder inde i vaskemaskinen og altid
stjæler den ene sok..?


 

 

skånekost
- De skal på skånekost, Jensen.
- Men doktor, jeg kan ikke fordrage svensk mad


 

 

Som kirurgen sagde:
Ja, nu kan jeg ikke få mere ud af denne patient…


 

 

Som tiderne er..
skal folk være glade for, at de har mindre og mindre tid.


 

 

Spørgelysten barn
Noget af det vigtigste et spørgelysten barn lærer, er, hvor lidt de voksne ved…
 


 

 

Sælgerens mål
En sælger har to mål i livet: At gøre dagens omsætning bedre end gårsdagens – og dårligere end morgendagens…
 


 

 

Teenagedrengen
Teenagedrengen så sin mor farve sit hår fra blond til mørkt og sagde:
Nå, mor, er du ved at farve dig til kunstig intelligens…?


 

 

Til kæresten
Hun var forelsket, men også en smule forsigtig, så hun underskrev brevet
til kæresten med ordene:
”Din for evigt – indtil videre.”
 


 

 

Tillad dig selv at begå fejl.
Den, der aldrig fejler, laver ingenting…
 


 

 

Tjener til gæst:
– Hvordan ønsker herren bøffen?
– Helst gratis…


 

 

tre vise mænd?
– Hvad var der sket, hvis der havde været tre vise kvinder i stedet for tre vise mænd?
– De ville have spurgt om vej. De ville være kommet til tiden. De ville have hjulpet Jesusbarnet til verden, have gjort rent i stalden, lavet noget ordentligt mad – og medbragt brugbare gaver…

 


 

 

Tænk...
Tænk, at næsten hver dag kan man læse i avisen, hvor farligt det er at
ryge og drikke. Men nu skal det også være slut.
Vil du holde op med at ryge og drikke?
Nej, jeg vil holde op med at læse avisen ...


 

 

Uddannet som tandlæge
Nu, hvor du er blevet uddannet som tandlæge, har du så fået fast
tandstilling..?


 

 

Ugens råd:
Læg de dårlige vaner på hylden. Så ved du, hvor du har dem…


 

 

Utålmodig golfspiller
Han var ret langsom på golfbanen, og den unge mand var ret utålmodig, så den ældre mand sagde: – Lad mig fortælle dig, unge mand, jeg har spillet golf, længe inden du blev født. – Ja, det er helt fint, men jeg ville nu sætte pris på, hvis du også bli’r færdig, inden jeg dør…


 

 

Utålmodig golfspiller
Han var ret langsom på golfbanen, og den unge mand var ret utålmodig, så den ældre mand sagde: – Lad mig fortælle dig, unge mand, jeg har spillet golf, længe inden du blev født. – Ja, det er helt fint, men jeg ville nu sætte pris på, hvis du også bli’r færdig, inden jeg dør…


 

 

Vise ord:
Det bedste ved en vild nytårsaften er, at når du vågner næste dag, ved du, at resten af året kun kan blive bedre…
 


 

 

Vise ord:
TV blev opfundet for at tillade, at man kan blive underholdt hjemme i ens stue af folk, man aldrig ville drømme om at invitere hjem…

 


 

 

Vise ord:
Der er to måder at være rig på. Den ene er at have alt, hvad man ønsker sig. Den anden er at være tilfreds med det, man har.


 

 

Vise ord:
En pessimist glemmer at more sig, men en optimist morer sig for at glemme…


 

 

væggelus
Petersen var handelsrejsende og kom til et hotel, hvor han aldrig før havde boet. Han fik nøglen til sit værelse, men portieren bad ham samtidig skrive sig ind i gæstebogen. Mens han gjorde det, opdagede han en væggelus, der kravlede hen over hans nøgle.
– Du godeste, udbrød Petersen.
– jeg har godt nok boet på mange hoteller, men det første gang, en væggelus tjekker, hvilket værelsesnummer, jeg har…
 


 

 

Årets juleråd
Pas på figuren. Spis ikke flere godter, end godt er…

 

 


 

 Juridisk info:
NYSYNET.DK's website er beskyttet af Copyright. Alle rettigheder forbeholdes. Fremvisning og/eller videre-distribution af NYSYNET.DK's™ internetsider, eller dele heraf, og/eller data/grafik fra NYSYNET.DK er jfr lov om ophavsret ikke tilladt uden NYSYNET.DK's skriftlige samtykke.

NYSYNET.DK™ har modtaget Golden Web Awards 2003-2004 for sit design, brugerflade og layout... så det er båre dæjli' ... ja det er så.