Bytte - retur ?

efter du har taget bilen i brug


Bytte / retur
Du kan hos NYSYNET.DK, som noget særligt, få en uges (7 kalenderdages) lovning på tilbagekøb eller bytte på den bil du køber mod betaling af et mindre gebyr. Der fratrækkes endvidere en dekort ved returnering, se nedenfor.  

Aftalen gælder biler i prisgruppen 5.000-40.000 kr og gælder ikke bestillingsvarer/-arbejde. Udlæg for nummerplader og/eller ejerskifte refunderes ikke.

Aftalen skal indgås skriftligt i forbindelse med at købsaftalen underskrives. 

Ved returnering (uden bytte til anden bil)
Der fratrækkes en dekort på 10% af salgsprisen, dog minimum 1800 kr. Køber afleverer bilen til NYSYNET.DK sammen med original registreringsattest (den med vandmærke, del 1 og del 2), hvorefter der afregnes til køber pr bankoverførsel.

Vi (tilbage-)køber kun biler fra den registrerede ejer og køber ikke biler uden samtidig aflevering af original registreringsattest (med vandmærke)

Eventuelle ekstraarbejder udført efter købers anmodning, afregnes særskilt.
.

Returnering forudsætter at bilen er i samme stand som på tidspunktet for kundens overtagelse af bilen

Ved ombytning til anden bil
Ved ombytning til anden af vore biler vil et eventuelt gebyr blive oplyst i hvert enkelt tilfælde.


Hvorfor bytte- og returret?

Ved brug af NYSYNET.DKs retur- og bytteret, håber vi at hjælpe dig til lettere at kunne gøre et valg, så du ikke føler dig fastlåst, hvis du måtte ombestemme dig. Det er også vor erfaring at det, i de år vi har kørt med ordningen, har givet os et mersalg og en bedre dialog med kunderne. Så ja, en win-win situation :)

Eftersom købeloven ikke indeholder bestemmelser vedr. returret - med mindre der er tale om fjernsalg fra en decideret netbutik -  har vi valgt at indføre dette som et tilbud/tilvalg.


Opdateret december 2010
NYSYNET.DK   Niels Møller

 

.