Sheryl Møller, it-supporter, Middelfart       MyCashback.dk

[Gå til forsiden]Køb i dine foretrukne forretninger på nettet og få penge retur: 1-30%


Nethandlen bliver mere og mere omfattende, og der dukker hele tiden nyheder op. Her kommer en, der er til fordel for dig som forbruger. Jeg har indgået aftale med den store, internationale internetportal DubLi, som giver dig særlige fordele: Køb på nettet, og få penge retur!

Hvis du nu og da handler på nettet, så læs resten af artiklen og få rabat. Eller “cash back”, som de kalder det hos
Dubli. Du bruger penge, og får derefter en del af beløbet retur fra forretningens markedsføringsbudget. Rabatterne afhænger af, hvor du handler. F.eks. kan du få 1% i rabat hos Lufthansa, op til 8,5% hos NikeStore, op til 12% hos Expedia og op til 11.8% hos Hotels.com. Både størrelsen af rabatten og hvor du kan få rabat ændrer sig løbende, men Dubli har en oversigt, så du kan følge med

 

Mit ambassadørsamarbejde med det Nasdaq-børsnoterede firma Ominto / DubLi, betyder, at du som køber af alskens slags produkter (ca 1 milliard produkter) lige fra flyrejser, hotelophold til sko, beklædning eller tasker får et vist beløb retur. Der er tale om et såkaldt ”cash-back” system, hvor køberne får en given procentsats af købssummen retur ved køb på nettet.

 

Rabatprocenten varierer fra shop til shop. Her på min hjemmeside kan du finde linket til shoppen, som du blot skal klikke på for at få mulighed for at opnå de fordele, der giver dig penge retur. Der er alt at vinde og intet at miste.

 

For hele familien
Det koster ikke dig og din familie noget at opnå disse fordele, hvis du vælger medlemskabet ”Gratis”. Klik på ikonet ”Tilmeld dig gratis”, og der vil dukke et skærmbillede op. Registrer dig, hvor du blot skal skrive dit brugernavn, din e-mail og et password, så er der åbnet for handler, hvor du vil opleve at få ”cash-back” (penge tilbage), som du kan overføre til din egen bankkonto.

 

Når du er oprettet som medlem, vil du modtage en bekræftelsesmail, som du skal besvare inden for 48 timer – det nemmeste er selvfølgelig at gøre det med det samme, så man ikke glemmer det. I øvrigt kan hele familien benytte sig af dit medlemskab, så hele familien kan få glæde af at få penge retur på nethandler.

 

Som det kan ses af grafikken, er der tre typer medlemskaber: Et, der er benævnt ”Gratis”, fordi det nu en gang forholder sig sådan, at det er gratis, og hvor der f.eks, som vist hos Hotels.com, opnås 5,8 % af beløbet retur ved handel på nettet. ”Gratis”-medlemskabet udbetales altid månedsvis.


Tilkøber du et Premium-abonnement, der koster i underkanten af fem euro om måneden, får du 4 % ekstra cash-back (i tilfældet Hotels.com altså i alt 9,8 %). Premium-medlemskabet skal du abonnere på i 12 måneder, før pengene udbetales.

 

Endelig kan du tilkøbe et VIP-medlemskab, der koster 99 euro om året. Så opnås maksimal besparelse, idet du får ekstra 6 % (i tilfældet hos Hotels.com altså 11,8 %) retur i cash-back.


Det mest interessante er givetvis VIP-medlemskabet, fordi man her får pengene udbetalt løbende, dvs. månedsvis, mens man ved et ”Premium”-abonnement må vente på en samlet årlig udbetaling.

 

Følg dine penge
Når du er oprettet som bruger, kan du løbende følge dine indkøb på skærmen og samtidig også se, hvad der er i vente i form af penge retur. Når beløbet, selve cash-back-beløbet, er frigivet, kan du overføre pengene til din bankkonto, eller, hvis du er VIP-medlem, vælge at få pengene indsat på et særligt Dubli Debit Mastercard, som du bliver tilbudt som VIP-medlem.

 

Det skal lige bemærkes, at da der jo bl.a. er fortrydelsesret på køb, går der lidt tid, før pengene frigives, og det kan tage fra to til fire måneder. Det mærkes i opstarten, men hvis du løbende handler på Portalen, vil det betyde, at der også løbende vil blive frigivet beløb til din rådighed.

 

Når du opretter dig som bruger, vil det være en god ide at installere Dubli’s Toolbar, der findes under Dubli Værktøjer. Det betyder, at når du Googler for at finde et produkt, du vil købe, vil Toolbaren sikre, at du får penge retur, hvis firmaet har en aftale med Dubli, og det er der altså rigtig mange firmaer, der har – og mange flere kommer løbende til ...

 

Og skulle du mene, at du sjældent eller aldrig handler på nettet, så tænk f.eks. på, hvornår du sidst bestilte flyrejse og hotel på, ja, lige netop: på nettet? Det er bare at komme i gang – og få penge retur!

Vil du også have nogle af dine penge tilbage, når du køber på nettet ?
Eksempelvis 10%. cash back på alle køb i dine foretrukne
forretninger i Danmark og udlandet - Se videoen og læs mere her

Cash back er en slags dividende, som forretningen udbetaler til dig fra
deres markedsføringskonto efter et salg.


Shops i Danmark pr 1. februar 2015: Ca 300 og ca 6.000 internationalt

Husk: Jeg sælger dig ingenting - jeg hjælper dig kun med at få penge tilbage
 

Lad mig give dig et eksempel:

Du er konsulent og tager jævnligt rundt til kunder i udlandet. Du booker selv, men din arbejdsplads refunderer selvfølgelig udgiften. Du skal nu til Helsinki fra 7. til 18. april – to arbejdsuger, hvor din arbejdsgiver lader dig holde fri i weekenden. Du booker fly hos Finnair for 1.614 kroner t/r og et fint hotel i centrum i 11 nætter for 10.634 kroner hos hotels.com. Du samler kvitteringer og får din arbejdsgiver til at refundere de 12.248 kroner, som du har lagt ud. Men hvis du har betalt med dit SAS Eurobonus Mastercard
som normalt, får du Eurobonus-point for købet. Der er bonuspoint hos Finnair, og du får WelcomeRewards hos hotels.com – med 11 overnatninger har du allerede opsparet én gratis. Men fordi du har tilmeldt dig Dubli, får du også lige 1.275 kroner i rabat ind på din private konto. Win-win-win-win!

Det er gratis at være tilmeldt Dubli, og det bliver du på her. Helt enkelt vælger du dit brugernavn og password og indtaster dine personlige oplysninger. Det er der ikke de store problemer i.


 
 I denne video herover forklares hvordan cashback virker (engelsk)

Toolbar
Nu er det vigtigt, at du installerer Dublis toolbar, der foreløbig kun findes til Google Chrome og Mozilla Firefox. Toolbar’en er normalt ikke synlig i browseren – den vises kun, når du besøger en side, som giver rabat. Hvis du f.eks. besøger ba.com, popper den op i toppen af siden og fortæller, at du kan få 1% i rabat. Det eneste du skal gøre, er at trykke på knappen ’Aktivér Cashback’. Så forsvinder den igen og du handler helt som normalt. Et par dage senere kan du se din rabat på Dubli. Det er så simpelt som det kan være.

BF - Dubli - Picture 2

Jeg har dog haft et par problemer med toolbar’en. Hvis jeg ikke på forhånd er logget ind på Dubli, bliver den nogle gange hængende på et ventesymbol uden at komme med en fejlmelding. Så er det bare at gå ind på Dubli, logge ind og prøve igen.
Når du installerer toolbar’en, sker der også noget med dine Google-søgninger. Pludselig står der, hvis Dubli giver rabat hos et af søgeresultaterne:

BF - Dubli - Picture 3

 

V.I.P.-medlemskab giver mere rabat 
Dubli har forskellige medlemsniveauer for rabat: Gratis, Premium og V.I.P. Er du gratis medlem, får du typisk mellem 1 og 6% rabat. Premium giver 4% oveni, og V.I.P. giver 6% oveni. Her et par eksempler:

BF - Dubli - Picture 4

Men ingen regel uden undtagelse. Andre sites giver en fast rabat uanset niveau, og rabatten kan både være et fast beløb og en fast procentsats:

BF - Dubli - Picture 5

Så du skal overveje, om du blot vil være gratis medlem, eller om du skal investere i et medlemskab. Premium koster 4,95 euro pr. måned, og V.I.P. koster 99 euro om året. Du kan evt. starte som gratis medlem, og spare rabatten op til et V.I.P.-medlemskab. Du kan nemlig betale for medlemskab med den rabat, du opsparer.
Dubli har også et par andre muligheder, som dog er ret uinteressante, og de er da også ved at afskaffe nogle af dem. Du kan gemme dokumenter i ’skyen’, gemme playlister med musik og spille spil. Ting, som man kan få i meget bedre versioner andre steder, så det er ikke værd at beskæftige sig med.
Nu er det bare om at komme i gang med at handle, og DubLi har delt rabat-siderne op i to store hovedkategorier: Rejse og Shopping Mall. Rent praktisk er der ikke forskel i den måde det fungerer på, men gå endelig siden igennem, så du har et overblik over, hvor meget man kan få i rabat de forskellige steder. F.eks. er det værd at bemærke, at flybillet.dk giver 81 kroner i rabat, så selv om de ikke dukker op som de billigste på Momondo, kan de være det via Dubli.

PS: Kontakt mig direkte på mail for særpris på VIP-abonnement   /feb. 2015
 

Kontrolpanel – her er pengene!
Stille og roligt dukker pengene op i kontrolpanelet på Dubli, men deres oversigt er ikke helt logisk. Og her kommer altså en af de irriterende ting, når man logger ind. Den skifter jævnligt til andre sprog! Og dét, selv om jeg har valgt dansk som mit sprog. Nu forstår de fleste nok engelsk, men det er alligevel irriterende, for når man er på den engelske version, kan man ikke søge i rabatter på danske sider.
Beløbene ude i højre side er de interessante:

BF - Dubli - Picture 6

 

Der er et forløb, når du optjener rabat. Som nævnt går der normalt et par dage før det dukker op hos Dubli. Jeg har oplevet alt mellem et par timer og tre dage. Rabatten kommer først op som ’afventende cashback’. Og nu gælder det om at være tålmodig, for her bliver pengene i 60 dage + frem til den første i måneden. Hvis du får rabat den 5. marts, vil pengene være ’afventende’ helt indtil 1. juni! Men så flytter de endelig fra ’afventende’ til ’tjent’, og de bliver tilgængelig i det, de kalder ’cash organizer’. Selve rabatten er delt op i det, du tjener som almindeligt medlem, og det du får ekstra som Premium eller V.I.P., men princippet er det samme. Hvis du klikker på ’administrer’, kan du få en oversigt over de enkelte køb, du har foretaget.
Det er også muligt at efterregistrere, som man kender det hos flyselskaberne. Her skal man uploade fakturaen og give diverse informationer om købet. Om det rent faktisk virker, har jeg ikke testet. Nederst kan du se, hvor meget du har tjent på at invitere andre. Du kan få 20 euro i bonus, hvis du refererer en ven, som bestiller et V.I.P.-medlemskab. Desuden er der hver måned lodtrækninger, hvor man kan vinde
forskellige ting blot ved at være medlem.

Hit med pengene!
Nu kommer nok det mest interessante: At få pengene i hånden. Du kan ’hæve’ pengene hos DubLi på tre måder:

  1. eWallet
  2. Dubli Debit Card
  3. Bank Transfer

BF - Dubli - Picture 7

Mit bedste råd baseret på erfaringen er derfor at vælge eWallet.

Konklusion

Jeg har selv været utrolig skeptisk omkring DubLi. Det virker for godt til at være sandt, men det virker! Man skal være tålmodig og opmærksom på gebyrer. Men gebyrerne skal man kun betale, hvis man har opsparet rabat, så der er ikke nogen risiko ved det. Risikoen opstår først, hvis man køber et medlemskab, hvad jeg har gjort. Jeg satser på at opspare minimum 200 euro det første år, for så kan jeg hæve de 99 euro jeg brugte på at blive medlem, og jeg kan bruge andre 99 euro på næste års medlemskab. Alt derudover er penge, der kan bruges på at gøre livet bedre.
Deres toolbar er i al sin enkelhed genial. Jeg har flere gange ladet mig overraske og fået rabat, hvor jeg ikke vidste, at det var muligt.
Så lever jeg med de negative dele af det: Indviklede gebyrer på udbetalinger, dumme sprogindstillinger, forvirrende sammenblanding af dollar og euro på hjemmesiden og den lange ventetid, før pengene er til rådighed.
Jeg har åbnet domænenavnet mycashback.dk, for at du let skal kunne finde mig - det handler netop om din cash back - derfor mycashback.dk

Om Dubli

Dubli Inc. er børsnoteret og holder til i Fort Lauderdale i Florida. Deres CEO er en dansker, Michael Hansen, der tidligere har arbejdet for Danfoss og Lego. Dubli er tilgængelig i flere end 100 lande.


Sheryl Møller, it-supporter, Middelfart


Sheryl Møller | Lerbjergvej 68 | 5500 Middelfart | tlf 45888888 | mobil 50300030 | sheryl@mycashback.dk