Kunderne mener...

Et udpluk af hvad kunderne mener
 

Informativ side

Rigtig fed og informativ side - har givet klarhed i masser af tvivlstilfælde for mig.
Jeg sad lige og skulle tjekke huldiameter i dag på en smart - jeg har fundet de oplysninger jeg søgte - men der mangler mærket smart i hjul-sektionen.
Blot til info.
 
Michael Williams
smart klub danmark


Hej med jer.

Jeg har kun gode erfaringer med nysynet.dk, jeg og min søster har købt bil hos dem ad flere gange, siden 2003. 15-20.000 kr klassen. Vi har altid fået en reel og ærlig behandling og fået anbefalinger af ham fra andre (nok derfor jeg opsøgte dem første gang). Ikke noget fordækt - Han prøver ikke at binde en noget på ærmet. Og alt har været efter aftale – incl at blive hentet på banegården. Flink fyr og flink familie. Lidt ”bondelivs-agtigt” – det er jo kun festligt for vi byboere. De får ubetinget min anbefaling – og meget bil for pengene, kan kun sige det ud fra hvad jeg har oplevet. Og synsdatoerne samt dato for næste syn har passet.

Brian blogger (Horsens i Hovedlandet :)
[sun]


Hej Niels

Jeg vil bare takke dig for det gode køb, vi fik gjort hos dig. Efter problemet med gearkassen har bilen bare været perfekt. Så jeg kan sådan set kun anbefale dig til andre. Specielt
skal du roses for din villighed til at få løst et ret umuligt problem, og i øvrigt til en favorabel pris.

Johnny Christiansen, Nordsj.


Undervogn

Hej med jer.
Jeg lovede lige at melde tilbage vedr. Textyl undervognsbehandlingen  jeg fik hos din kollega. Kørte den på mine Harald Nyborg ramper for at tjekke den:
Superarbejde til lav pris. Takker. , ,   ses igen næste år.

Mvh Henning Pedersen, Kbh S


Hej Nysynet.dk

Hej Nysynet.dk, jeg ville blot sige tak for en informativ  og velfungerende hjemmeside; det er virkelig en lille guldgrube af bil-informationer, man her har adgang til. Tak for det. Vi har iøvrigt suzuki-biler her i familien; det er blik-plast-biler med henblik på at komme fra A til B, men jeg synes motorerne går godt - og min 'kværn' er også en gammel japser, en 750'er-honda der stadig starter perfekt. Kommer jeg forbi Middelfart, kigger jeg helt sikkert forbi for at se dine biler.

Venligst Kim Jensen, Guldborg


Oliedækslet

Synes lige jeg vil sige tak for hjælpen med det oliedæksel forleden. Superheldigt at du lige havde et der passede på bilen, når det gamle var så utæt og vi nu var taget afsted fra Esbjerg. Bare godt vi opdagede det i tide. De 3  10liter-dunke sprinkler til 39 kr stykket fik vi hårdt brug for på vejen øst på (ja har da stadig noget tilbage!) - i stedet for motorvejs-tankenes skyhøje priser på sprinklervæsk.
Vinterhilsner...brrrrr....  Dorthe S. Jensen, Esbjerg
(forkortet)


Go pris for et solidt køretøj

Jeg har købt en Ford Mondeo `98 ved nysynet.dk. En meget positiv oplevelse uproblematisk og imødekomende. Kort sagt: Nils er en mand der siger tigene som de er og man kan stole på det + fornuftig pris!
Dennis, Kolding

 

Tilfreds med købet

Min kone har købt en Suzuki Baleno ved Nysynet dk. og vore forventninger har været positive.
Vi kom ud til Niels, som var meget åben og ærlig omkring bilen. Vi valgte så at få den nysynet, og det kunne vi nok se at det var pengene værd.
Det er nok ikke sidste gang vi har handlet der.
Kan varmt anbefale nysynet.dk.
Jan Foder, Sønderjylland


undervognsbehandlingen

Fin ordning med at der kan henvis til billig undervognsbehandling. Fik ordnet min opel.Eneste lille minus ved det der undervognsbehandling, er at det lugter en smule et par dage  - når man står udenfor bilen. Håber det forlænger bilens levetid
Richard W. Johansen, 6000 Kolding


Bytning

MIn far og jeg købte for nylig en Golf , hvor vi aftalte bytteret ... som vi en uge efter byttede til en med 4 døre. God ordning med bytte og retur synes jeg, som jeg ikke har set andre steder. Måtte dog selv støvsuge den - det havde han glemt. Alt i alt positiv oplevelse, selvom nummerpladerne var spildte på den første bil.
Pia Vestergaard N., Kgs Lyngby


"Man kan stadig blive positiv overrasket"

Mine "brugtvogns-forhandler" fordomme var intakte da jeg kørte ind på pladsen hos Niels og "nysynet.dk", og de hang også i luften i en periode, og imens aftalerne blev lavet, men blev gjort til skamme da aftalerne skulle føres ud i livet.
Alle aftaler er overholdt, hvilket er dejligt.

Venlige pædagogiske hilsner
Flemming Koch, Middelfart


Tilfreds med det hele

Jeg har købt bil hos Nysynet.dk og min oplevelse af forløbet har kun været positivt.
Da jeg første gang kom ud til Niels på Nysynet.dk, var det med de sædvanlige forestillinger om hvordan en brugtvognsforhandler var. Jeg havde set ”KONTANT” på DR1 og havde en ide om hvordan jeg skulle passe på min selv. Men det var slet ikke nødvendigt!
Niels var meget ærlig og åben. Han taler meget – men det gør alle sælgere jo, og jeg har kun haft en god oplevelse ved at handle med Niels. Jeg har fået købt en dejlig Ford Mondeo som jeg er meget glad for, og som fungere og køre fint. Jeg er sikker på at næste gang jeg skal købe brugt bil, så bliver det hos Nysynet.dk igen. Jeg kan anbefale Nysynet.dk til alle der er på udkik efter en billig, god og brugt bil.

Per Schmidt Sørensen – en tilfreds Ford ejer. 


Hvad Du Ser , Er Hvad Du Får .........

Jeg har haft fornøjelsen af at handle bil et par gange hos Nysynet.dk..
Hvis man iøvrigt har og kan ta´en go lige på humor, ja så bør man ikke tøve med at tage en tur til Røjle v/ Middelfart... Niels som ejer og driver forretningen er sgu en af de mest ærlige brugtvognsforhandlere jeg har mødt de sidste 20år. Det eneste jeg kan anbefale er at " ha en smule is" i mavsen, når handelen går ind i afsluttende fase. Kommer man helt blank og intet ved om biler vil jeg nok anbefale at man allierer sig med en fagmand, men dette gælder jo også i andre købs sitiautioner. Nysynet.dk kan 100% anbefales hvis man leder efter en nysynet bil i prisklassen 10-40.000kr...... Sååååå ta nu afsted
Lars, tilfreds kunde fra Århus


Ny Motor

Jeg købte en citröen zx til min søn da han fik sit kørekort hos nysynet.dk. Efter en uge knækkede udstødningen desværre, men det var en bil fra 95 og jeg synes det er hvad det er og satte et nyt på for egen regning uden at kontakte Niels Møller. Jeg bemærkede så at bilen tabte olie og i løbet af 14 dage stod motoren af. Det synes jeg måske var lige tidligt nok, så jeg kontaktede Niels og jeg fragtede selv bilen over til ham. Vi fik en fornuftig snak om tingene og vi enedes om at der skulle en ny motor i bilen uden udgift for mig. Niels ringede så til mig og spurgte om de skulle skifte kobling og tandrem mens de alligevel havde motoren ude og det ville de gøre så jeg bare skulle betale udgifterne til materialer. Det synes jeg var ok. Efter to uger fik vi så bilen igen og min søn er glad. Den kører fint og der har intet været at brokke sig over. Jeg synes det var god service og derfor har jeg ikke noget at klage over i forbindelse med Nysynet.dk v. Niels Møller. man skal jo dog trods alt huske på at det er biler af ældre dato og der defor kan være visse fejl og mangler på dem, men forhandleren er til at snakke med og vi føler os godt behandlet.
Bilejer, Kolding


Toyota Corolla, god kvalitet til prisen.

Jeg købte en Toyota Corolla for kr. 15.000,- hos nysynet. Jeg har været meget tilfreds med købet. En vogn der til prisen infriede alle min forventninger. Den var naturligvis ikke ny men tjente mig godt i 6 år, før den måtte afsted til de evige toyotamarker. Betjeningen hos nysynet var jævn og ligetil ikke noget med falske anprisninger der, og leveringen fandt sted efter et par dage altsammen til min tilfredsstillelse.
Per Jacobsen, 7400 Herning


 

Stjernebil til stjernepris og i stjerne god kondition

Købte en Mercedes 200 D model 124 over nettet, fik ikke lov at køre med bilen før den var afprøvet. Bil og motors stand svarede til noget væsentligt nyere, alt virker og har nu kørt i 5 måneder, og jeg bliver mere og mere glad for bilen. Troede at Niels Møller var en typisk brugtbils haj, men nej ingen slinger i valsen. Jeg har gjort en godt køb
Mvh
Jørgen Krogh
3250 gilleleje
 

 

 

God humuristisk handel med lidt sjov ping pong frem og tilbage

Købte en højrestyret peugoet 106 i meget godt stand. Efter noget snak frem og tilbage fik jeg en ret god handel i hus. Virker som en ærlig sælger, der er åben for gode argumenter, og en fair behandling. Jeg har på nuværende tidspunkt ikke haft problemer med bilen overhovedet. Jeg kan oprigtigt anbefale ham fremefter. Også selv om man selv må stå for vask og polering-smil
Bilejer, Århus


 

Super lakering, til billige penge.

Jeg har fået lakeret, et par biler, igennem nysynet biler.
Det har bare været super arbejde og kan kun anbefales!
Og samtalen er altid "hyggeligt" som man i jylland.
hilsen marcel fra tønder

 
 

Føler os godt behandlet

Min kone og jeg, har handlet med ham gennem 4 år, og fuldt med på websiden, og nu købt 3 biler tilsammen af dem... og svigersønnen køber nok snart en der også, hvis han har en passende når han får kørekort. Det har været 10-30.000 kr klassen: Mazda 626 fra 94, en Toyota Carina fra 95 og en Corolla fra 92. Har desuden to kollegaer der har købt bil der også. Synes han har et bredt udvalg, noget for enhver pengepung og smag. Dem til 10 er jo selvfølgelig ikke så kønne og nye som dem til 20 og 30. Synes han har nogle virkelig flotte velholdte eksemplarer blandet med, ja, biler der kun skal køre 2 år mere.
Vores biler har kørt okay. Sæføli har der været ting der skulle laves i de år, mest almindelig ting som bremser osv. Men nul olieforbrug og sådan. Corollaen havde han lovet at sende et nyt bakspejl til, hvilket jeg måtte rykke for, før det kom.
Manden er ligeud og virker hudløs ærlig. Man føler sig totalt set godt behandlet, og man den jyske humor. Der er måske lidt Lars Larsen over ham :)
Har kontaktet ham et par gange vedr. udskiftning af fælge og dæk og mål - og han har taget sig god tid til at forklare og vejlede, selvom der ikke har været nogen regning at sende - og han er hurtig til at svare på sms, men svær at nå på telefonen. Måske skulle han holde sig fra 5000 kr biler, da den slags biler er for ringe.
Jacob D. Jensen, Haderslev


 


.